Over ons,

Jan Bakker Auto’s is wat je noemt een familiebedrijf. In het jaar 1978 is Jan Bakker begonnen met het repareren en verhandelen van auto’s op de boerderij van zijn vader. Naar mate de tijd verstreek bleek al snel dat de hobby schuur verruild moest worden voor een bedrijfspand. De verhuizing naar Oostendorp was dan in 1986 een feit. Na 35 jaar is het karakteristieke pand verruild voor een modern pand aan de Uiterwaardenstraat te Elburg. In dit pand is aan ruimte geen gebrek en zijn alle werkzaamheden goed uit te voeren.

Naamgever aan het bedrijf Jan Bakker is helaas overleden op 54-jarige leeftijd in 2011. Uit nagedachtenis is de naam van het bedrijf nog altijd Jan Bakker Auto's. Huidige eigenaar Ard (neefje van Jan) heeft uit respect de naam zo gehouden en zegt hierover:

Hij was mijn mentor in dit vak, uit respect en nagedachtenis wil ik de naam niet veranderen.”

De filosofie van het bedrijf is sinds de start in de vorige eeuw onveranderd. De klant staat centraal! Een buurtgarage zoals het vroeger was, maar dan met klanten vanuit heel Nederland door de geografisch gunstige plek in centraal Nederland.

Bij Jan Bakker Auto’s kunt u terecht voor een jong gebruikte auto, onderhoud, verhuur, schadeherstel en het poetsen van uw auto, camper, motor of boot.

U de auto, Bakker de zorgen.

Tot snel aan de Uiterwaardenstraat 15 te Elburg.

Teamwork makes the dream work!

Ard

Ard Bakker – Eigenaar
"Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken."

Arjan

Arjan Spijkerboer – Carcleaning
"Zonder wrijving geen glans."

Maurice

Maurice Lekkerkerker – Verkoop en administratie
"Een diploma zegt wat je hebt gedaan, maar niet wat je allemaal kunt."

Joost

Joost Krijt – Leerling automonteur
"Ik word de beste monteur aller tijden!"

Danny

Danny Augustin – Eerste monteur - verkoop assistent
"Ik behandel uw auto zoals mijn eigen."