Over ons,

Jan Bakker Auto’s is wat je noemt een familiebedrijf. In het jaar 1978 is Jan Bakker begonnen met het repareren en verhandelen van auto’s op de boerderij van zijn vader. Naar mate de tijd verstreek bleek al snel dat de hobby schuur verruild moest worden voor een bedrijfspand. De verhuizing naar Elburg was dan in 1986 een feit. Het aangekochte pand aan de Kruisweg 18 is nu nog steeds in gebruik. Het is een karakteristiek pand met een werkplaats, ontvangstruimte, poetsruimte en een ruim terrein.

Jan Bakker is helaas overleden op 54-jarige leeftijd in 2011. Deze situatie heeft het bedrijf gelukkig niet de kop gekost. Mevrouw Alie Bakker heeft het bedrijf succesvol doorgezet met Ard Bakker naast haar als bedrijfsleider. Deze combinatie zorgde ervoor dat het bedrijf zich verder kon ontwikkelen.

In 2017 heeft Ard Bakker, neef(je) van Jan & Alie Bakker, het bedrijf overgenomen. Ard is sinds 2001 werkzaam bij Jan Bakker Auto’s. De naam is hetzelfde gebleven, ondermeer uit respect voor Jan Bakker. Ard Bakker zegt hierover;

Hij was mijn mentor in dit vak, uit respect en nagedachtenis wil ik de naam niet veranderen.”

De filosofie van het bedrijf is sinds de start in de vorige eeuw onveranderd. De klant staat centraal! Een buurtgarage zoals het vroeger was, maar dan met klanten vanuit heel Nederland door de geografisch gunstige plek in centraal Nederland.

Bij Jan Bakker Auto’s kunt u terecht voor een jong gebruikte auto, onderhoud, verhuur, schadeherstel en het poetsen van uw auto.

U de auto, Bakker de zorgen.

Tot snel aan de Kruisweg 18 te Elburg.

Ard Bakker - eigenaar Jan Bakker Auto's

Ard Bakker – Eigenaar

Wesley Huenestein – Eerste monteur, APK keurmeester

Wesley Huenestein – Eerste monteur, APK keurmeester

Danny Augustin – Eerste monteur / verkoop assistent

Danny Augustin – Eerste monteur / verkoop assistent

Arjan Spijkerboer – Autoreconditionering

Arjan Spijkerboer – Autoreconditionering